Harlyckan i Helsingborg, den 26 augusti 2018

Torns IF var ute på banan igen efter cupmatchen mot IFK Göteborg. Toppmöte på Harlyckan mot Eskilsminne som varit något av ett spöke för laget från Stångby.

Och det skulle inte bli så mycket annorlunda denna gång! Efter en pigg start av Torn tog Helsingborgarna över allt mer och redan efter 10-talet minuter satt ledningsmålet bakom Torns målvakt.

Ganska intensiv diskussion mellan två Tornsspelare vid ett skadeuppehåll i första halvlek.

Paussiffrorna skrevs till 2-0.

Redan tidigt i andra halvlek utökades ledningen till 3-0 och matchen kändes avgjord.

Men Torn gav det ett försök och var nära att få till en reducering som kunde gjort match av det hela igen – men bollen rensades bort på mållinjen. Var fanns VAR på Harlyckan?

0-7 på de två matcher som jag på kort tid bevittnat Torns IF – tränare Richard Ringhov är nog glad om jag håller mig borta framöver!

Men toppstriden i Ettan lever vidare, det är trots allt bara tre poäng upp till oslagbara (?) Mjällby och en direktplats till Superettan.