Wembley here we come! När pappsen bokar resan kommer man inte undan några timmars fotboll, så är det bara.

Fast de riktiga "hardcore-supportrarna" var förstås tidigt på plats!

Vi laddar upp på Novotel utanför Wembley, lemonad i glasen (för de små åtminstone).

Elin var som alltid supertaggad på lite toppfotboll!

Hey mate, isn´t that the famous tailor Karin Ericsson over there?

Men nu så...

Jadå! Riyad Mahrez gör 1-0 till City på pass från Raheem Sterling redan efter sju minuters spel.

Måljubel från Englands bästa lag.

Snygg nedtagning av Manchester Citys David Silva!

Lite kallt var det men inte alls som i Madrid i vintras. Och åtminstone Karin följde intresserat matchen och var stundtals
irriterad på alla störiga huliganer som skulle resa sig upp så fort det uppstod en tillstymmelse till målchans.
Harry, is that you? I hardly recognize you this season!

En stunds väntan vid stationen efter matchen för att inte alla skulle rusa samtidigt men sedan gick det bokstavligen som
på räls! Välorganiserat och med full kapacitet, nästan som hemma (haha)!

Äntligen...pinan är över för denna gång Elin!

Wembley London, den 2...

Craven Cottage med anor från sent 1800-tal är hemmaplan för Fulham FC och har idag en kapacitet på 25 700 åskådare.

Inne i shoppen köpte vi en snygg mössa, halsduk och en slips till samlingen så klart!

Den "herrelösa" hunden visade sig tillhöra en av säljarna av matchprogram.
En City-fan iförd Fulham-mössa (sscchhh)!
Turnstiles 1-13 där vi gick in till läktaren "Putney End".
Putney End, ca 30 minuter före matchstart.
Inte helt lätt att vara "Fulhamsupporter" denna höst.
Vy ut emot gatan vid Turnstiles 1-13.
Craven Cottage har en genuin, gammaldags känsla som känns långt ifrån dagen ofta "plastiga" fotbollsvärld. Läktare som
Putney End med sin mix av hemma- och bortasupportrar är sällsynta i dagens England.
Strax före avspark genomförs en ceremoni till minne av första världskrigets offer.
Matchen är igång och ganska snabbt tar bortalaget Bournemouth hand om taktpinnen i matchen.
Lilla sydkustlaget AFC Bournemouth parkerar på en sensationell sjätte plats i Premier League och imponerar med ett väl
intrimmat grundspel.
Tidigt i första halvlek tilldöms Bournemouth en straff som Callum Wilson säkert rullar in.
0-1 är ställningen i paus.
I andra halvlek kommer sedan både 0-2 och 0-3. Fulham känns trubbiga i offensiven och är egentligen aldrig riktigt nära att
hota.
Ny förlust för Fulham som får ta nya tag medan Bournemouthfansen firar. Som helhet var Craven Cottage en mycket trevlig upplevelse
och van vid svensk fotboll är det en njutning att se den "mjukhet" och bollkontroll som även spelarna i de mindre lagen i Premier League